Barrel-Aged Programma

Het Barrel-Aged (BA) programma van Mout & Stout is uniek in Nederland. Niet alleen omdat de bieren die op de vaten worden gelegd alleen bij Mout & Stout verkrijgbaar zijn, maar ook omdat we het samen met onze klanten doen. Want; jij kan bepalen wat voor bier er op welk vat gaat! Hoe dat in zijn werk gaat?

Heel simpel; je kan een vat adopteren en zo meebepalen welk vat er weg wordt gelegd met een prachtig bier erin. Voor 75 euro adopteer je een vat en krijg je zelf 5 flessen (75cl) zodra het bier is afgevuld.
Zodra het tijd is om weer een vat te vullen, leggen we de keuze voor aan onze klanten. Wordt het een Heaven Hill vat? Of rode wijn? Misschien toch een Buffalo Trace? En gooien we er dan een Barleywine in, of gaan we voor de klassieke Stout? De keuze is aan jou! Wij zoeken de brouwer uit.

Hoe doe je mee? Vul onderstaand formulier in, per vat zoeken we 5 deelnemers. Als deelnemer houden we je volledig op de hoogte van het hele proces en kan je na het afvullen je flessen in de winkel op komen halen.

Wil je alle flessen uit het BA abonnement krijgen zodra deze beschikbaar zijn? Schrijf je dan in voor het BA abonnement, dit kan aan de balie in de winkel. Je krijgt dan een berichtje als het bier beschikbaar is en wij zetten hem apart voor je.

Let op: momenteel zitten alle rondes vol. Aanmelden kan, maar dan plaatsen we je op de wachtlijst. Je krijgt dan een mail zodra er weer nieuwe rondes starten.

     

    Voorwaarden:
    Er worden keuzes voorgelegd aan de hand van de beschikbare vaten. Mout & Stout streeft ernaar de gekozen vaten te gebruiken, maar is afhankelijk van de beschikbaarheid. Bij het niet beschikbaar zijn van het gekozen vat, wordt er een nieuwe keuze voorgelegd voor een alternatief. Meedoen als adoptant van een vat geeft alleen recht op 5 flessen van het vat waarvoor je meedoet en niet voor de andere bieren uit het BA abonnement. Mout & Stout zoekt de brouwer uit die het bier gaat brouwen en op vat af gaat vullen, de naam van het bier wordt in overleg met de brouwer bepaald door Mout & Stout. Het rijpen van het bier kan enkele maanden duren. Het bier zal alleen te koop zijn bij Mout & Stout, maar de winkel behoudt zich het recht om het bier ook te leveren aan lokale horecazaken. Indien er op een ander formaat dan 75cl wordt afgevuld, zal het aantal flessen/blikken naar rato worden verrekend.
    Mocht de kwaliteit van het bier onvoldoende zijn, behoudt Mout & Stout het recht de batch af te keuren in overleg met de brouwer(s). In dit geval worden de adoptanten benaderd voor een alternatieve keuze.