Events

Vanwege de geldende coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om grotere events te organiseren. Op dit moment zijn we aan het kijken wat er wel kan en dat plaatsen we zo snel mogelijk hier.
Blijf op de hoogte van de events via onze facebookpagina!

COMING EVENTS:

Meet de brouwer: 17 juli 2021
Elke derde zaterdag van de maand komt er een brouwer op bezoek in de winkel. Proef de bieren, stel je vragen en maak kennis met zijn/haar brouwerij. Vanaf 12:00 tot 16:00 zal Thibo van Dutch Bargain aanwezig zijn om je alles te vertellen over hun bieren en het Barrel-Aged programma!

Meet de brouwer: 21 augustus 2021
Elke derde zaterdag van de maand komt er een brouwer op bezoek in de winkel. Proef de bieren, stel je vragen en maak kennis met zijn/haar brouwerij. Vanaf 12:00 tot 16:00 zal Martijn de Zeeuw van Brouwerij de 12 Stuyvers je alles vertellen over zijn bieren!

Private Shopping: op afspraak!
Even rustig rond kunnen neuzen? Of nu vanwege de coronamaatregelen toch liever in je eentje? Buiten onze openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken voor Private Shopping. Ons personeel ontvangt u in de winkel en voorziet u van advies en wat u maar nodig heeft. Een afspraak kan maken door ons te mailen.

Idee├źn of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.